Passion Spas Физиотерапия

PASSION SPAS Физиотерапия

Passion Spas предлага най-иновативните функции за спа масаж, разработени някога. Всеки хирдомасажна вана от серията има разнообразие от функции за масаж, които ще създадат най-доброто усещане от хидротерапията за вас. Благодарение на дългогодишен опит и тясно сътрудничество с физиотерапевти, Passion Spa създадоха уникални масажни изживявания.

Масаж Aqua Rolling ™

Aqua Rolling Massage™ изтласква водата нагоре по гърба на седалката през специално проектирани вдлъбнатини в корпуса на ваната като създава енергичен масаж, който работи върху мускулите на гърба ви.

Интензивен Масаж Therapy Zone ™

Intense Therapy Zone™ осигурява концентриран, проникващ масаж в долните части на гърба ви. Интензивността на натиска може да се регулира. Само Passion Spas предлага терапевтична система за мускулите на долната част на гърба, която ви позволява да изолирате специфични зони с интензивност на масажа, който желаете.

Levitation Bed ™

Levitation bed™ е най-иновативната налична функция за спа масаж. Изживяването ще ви даде усещане за плуване, понеже тялото ви е напълно обгърнато от успокояващ масаж, който може да се регулира за интензивност и ефект. Можете да легнете с лицето надолу или с лицето нагоре, което осигурява пълен масаж от главата до петите, който е просто невероятен. Леглото Levitation Bed™ е единственото по рода си и предлагано изключително от Passion Spas.

Масаж Waterfall ™

Представете си непрекъснат поток от каскадна топла вода, падаща нежно върху врата и раменете ви. Това е усещането, което изпитвате, когато се наслаждавате на удивителните ефекти на нашия иновативен Waterfall Massage™. Когато приключите, ще излезете от СПА центъра с чувството, че горната част на гърба и шията си напълно и напълно отпуснати.

Терапия Wave Zone ™

Терапията Wave Zone™ е масаж, който започва от долната част на гърба и бавно се издига от към раменете и шията. Усещането имитира омекотена точилка, която върви нагоре и надолу по гърба, успокоявайки мускулите ви.

Масаж Neck Relief ™

Neck Relief ™ е нова терапия, специално създадена от Passion Spas, която се фокусира върху отпускането на мускулите на врата чрез масажиране отгоре надолу. Вашите мускули се масажират от терапията с топла вода. Тази техника ще подобри кръвообращението, ще ви накара да се почувствате позитивно и ще даде тласък на енергия.

Устройство за точков масаж

С гъвкавото масажно устройство можете ръчно да определите в коя част от тялото си искате да получите своя терапевтичен масаж. Въртящата се струя стимулира мускулите ви чрез лек натиск с вибрираща топла вода дори и над водната линия. По този начин можете да насочвате масажа си към рамото, ханша, коляното или глезена или всяко място, от което се нуждаете.