Тренировъчни ластици

Тренировъчните ластици се използват за при упражнения за трицепс, гърди, рамене и гръб. Упражненията за горната част на тялото са специално разработени за изграждане на сила и стабилност на лумбалната част. Ластиците могат да варират по размер, за да се приспособят от начинаещи до напреднали. Стандартно включени са в плувните вани от колекцията Fitness.

Система за плуване "Swim-Assist"

Хидромасажните вани от серията Fitness са уникални със своята система за плуване, която се състои от уреди за насрещно течение и улеснено задържане над водата. Тренировъчната система Swim-Assist Tether ще ви държи центрирани в хидромасажната вана позволявайки ви да плувате или да ходите с всякаква скорост с минимално триене в ставите. Това ще увеличи скоростта, с която изгаряте калории и ще укрепите мускулите си. Системата е стандартно включена във всички вани от колекцията Fitness.

Гребане

Всички басейни от колекцията Fitness имат седалка "Aquagym" в своя дизайн. Използвайте я, когато ще тренирате на уреда за гребане. Комбинация на гребла от неръждаема стомана и ластици, прикрепени към въртящи се основи, ви позволява да извършвате пълно движение на гребане. Това е отлична тренировка за горната част на тялото и корема. Фитнес седалката също е стандартно включена във всички хидромасажни вани от колекцията Fitness.